Webbshop

Välkommen till Glasbranschföreningens webbshop! Nedan ser du en lista över de produkter du kan beställa i webbshopen. Genom att klicka på en produkt får du fram mer information om den samt möjlighet att beställa de antal du vill ha. Längst ned på sidan fyller du i dina uppgifter, sedan är det bara att klicka på "Beställ". OBS! Alla priser är exklusive moms och frakt.

Produkter

Litteratur för grundutbildning

Antal
Antal
Antal
Antal
Antal
Antal
Inbundet häfte, sv/v, 74 sidor Planglas A är första häftet i en serie om 8 läromedel som innehåller grunderna inom Glasmästeriteknik. Häftet används i Gymnasieskolan för de elever som läser till Glastekniker. Häftena läses också av de traditionella lärlingar som utbildar sig inom glasbranschen. Reviderad 2006
Antal
Antal
Antal
Antal

Faktaböcker

Glasbranschens teknik- och utbildningscenter, Glascentrum, ger ut en ny inspirations- och kunskapsbok om glas. Boken heter Bygga med glas - möjligheternas material - och vänder sig till alla verksamma och blivande arkitekter, ingenjörer och entreprenörer som var och en arbetar med eller kommer att arbeta med glas som byggmaterial. Boken Bygg med glas är en omarbetad och utvecklad version av den tidigare förlagan med samma namn och innehåller bland annat kapitel som ger inspiration för hur vi kan använda glas, fördjupad kunskap om glas som byggmaterial och beskrivning av regelverken som styr glasets möjligheter i byggverksamheten. 
Boken beställs hos Glascentrum på www.glascentrum-mtk.se.
Antal
Antal
Antal
Antal
Antal
Antal
Antal

En praktisk handbok som fokuserar på moderna printtekniker med information och vägledning i det dagliga arbetet. Materialet består inte bara av text, utan även av fysiska prover på olika utskriftstekniker och fotopapper, samt en rad produkter som används vid montering. Tanken är att man ska kunna prova hur olika monteringsalternativ fungerar på olika typer av fotopapper.

Antal
Antal

Medlemsprodukter - kan endast beställas av medlemsföretag

Antal
100 kr, exkl. moms och frakt

Per Sjöhult var verksam i mer än 20 år i glasbranschen. Han hade en central roll som VD och även några år som ordförande för Glasbranschföreningen, vilket gett honom god inblick i branschens verksamhet. Nu kan du som medlem beställa Pers skrift om de senaste 25 åren i branschen i tryckt exemplar. Du kan också ladda hem den kostnadsfritt som pdf på medlemssidorna. 
Antal
Gratis
Antal
Här kan du kostnadsfritt beställa tryckta exemplar av broschyren "Vägen till en bra arbetsmiljö". Observera att kostnad för porto/frakt tillkommer. Skriften kan också läsas/laddas hem digitalt på gbf.se under: Medlemsservice - Arbetsmiljö - Företagshälsovård.
Antal
Här kan du kostnadsfritt beställa tryckta exemplar av gällande Glasmästeriavtal. Observera att kostnad för porto/frakt tillkommer. Avtalet kan också läsas/laddas hem digitalt på gbf.se under: Medlemsservice - Kollektivavtal och förhandling - Glasmästeriavtalet.
Antal
Här kan du kostnadsfritt beställa tryckta exemplar av gällande Tjänstemannaavtal. Observera att kostnad för porto/frakt tillkommer. Avtalet kan också läsas/laddas hem digitalt på gbf.se under: Medlemsservice - Kollektivavtal och förhandling - Tjänstemannaavtal.
Antal
140 kr/förp. (2 st/förp.) Priset är exkl. moms och frakt.
Antal
130 kr/förp. (10 st/förp.). Priset är exkl. moms och frakt.
Antal
90 kr/förp. (5 st/förp.) Priset är exkl. moms och frakt.
Antal
Nytillkomna auktoriserade bilglasmästerier kan kostnadsfritt beställa ett startpaket för profilering. Det innehåller 2 fasadflaggor, 10-pack med små dekaler och 5-pack med stora dekaler som exempelvis kan fästas på fönster, väggar eller fordon. Pris: 0 kr (dock endast för beställning i samband med nyrevision)
Antal
350 kr/förp (200 st/förp). Ungefärlig kostnad för frakt uppgår till ca 450 kr/förp (2022-03)
Antal
150 kr/rulle (500 st etiketter/rulle)
Antal
150 kr/rulle (500 st etiketter/rulle)
Antal
3,50 kr/st
Antal
150 kr/rulle (500 st märken/rulle)
Antal
Gratis
Antal
250 kr/ex
Antal
250 kr/ex
Antal
450:-

Beställning

Faktureringsuppgifter

Leveransadress

Övrig information

När du handlar i Glasbranschföreningens/Glastjänster för GBF:s webbshop behandlas de personuppgifter (namn på referensperson, telefonnummer och e-postadress) du lämnar. Detta görs för att kunna fullgöra avtalet med dig som kund. Uppgifterna används inte för något annat ändamål. Bokföringsregler medför dock att eventuell uppgift om referensperson på faktura måste sparas i minst sju år. I vår integritetspolicy kan du läsa mer om vår behandling av personuppgifter, dina rättigheter, kontaktuppgifter mm.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.