Tidningen Glas

Image
Omslag till Glas nr 1 - 2024
Glas nr 1 - 2024

Det finns bara en tidning i Sverige som helt fokuserar på glas i arkitektur och byggnation – Glas. Tidningen följer och speglar kontinuerligt utvecklingen i den kreativa och expansiva glasbranschen.

En bransch som präglas av seriösa företag med attraktiva produkter och tjänster. En bransch där teknikutvecklingen accelererar snabbt och där nya multifunktionella produkter uppfyller krav på såväl komfort och arkitektur som energi och säkerhet.

Glas utkommer med fyra nummer om året och läses förutom av glasbranschens entreprenörer och leverantörer även av arkitekter, fastighetsägare, byggherrar, projektörer och konsulter. Tidningen når idag ut till mellan 15 000 – 20 000 läsare.

Tidningsarkivet

Läs tidningen som e-magasin

I vårt tidningsarkiv kan du läsa och dela hela utgåvor av Glas.

Du kan prenumerera på e-magasinet vilket betyder att du får ett mejl varje gång det kommer ut ett nytt nummer. På så vis kan du läsa tidningen först av alla. Bli prenumerant - fyll i dina uppgifter här

För att beställa en prenumeration på den tryckta tidningen, vänligen kontakta Glasbranschföreningens kansli på 08-453 90 70 eller info@gbf.se. Uppge: namn på prenumeranten, postadress och faktureringsadress. En årsprenumeration (4 nr) kostar 490 kr (inom Sverige).

Relaterade sidor

Kontakta chefredaktören: