Image
Texten "Glasbranschföreningens kvinnliga nätverk" omges av bilder på kvinnor som arbetar i glasbranschen

Glasbranschens kvinnliga nätverk

Är du kvinna verksam i glasbranschen?

Varmt välkommen att ansluta dig till vårt kvinnliga nätverk. Vi träffas fysiskt och digitalt ett par gånger om året för inspiration, gemenskap och utbyte av erfarenheter. 

Vilka vänder sig nätverket till?

Glasbranschens kvinnliga nätverk är öppet för alla kvinnor i branschen oavsett roll på företaget och oavsett verksamhetsområde. Här blir du en del av ett informellt nätverk som inspirerar med föreläsningar, gruppdiskussioner och nätverkande för att stärka dig i din yrkesroll och utveckla dig professionellt.

Varför behövs ett kvinnligt nätverk?

Många kvinnor uttrycker att det är roligt och utvecklande att arbeta i glasbranschen, men än så länge är kvinnor kraftigt underrepresenterande på företagen. Nätverket erbjuder kvinnor verksamma i branschen en naturlig mötesplats för att kunna knyta nya kontakter, utbyta erfarenheter och idéer samt hitta förebilder. Tillsammans ökar vi också möjligheterna att fler kvinnor ska söka sig till vår bransch och att få redan verksamma att stanna kvar. 

Nätverksträff 6 oktober 2022

Vi träffas kvällen innan Glasdagen (d.v.s. 6 oktober mellan kl. 17-20), på Courtyard by Marriott i Stockholm. Vi bjuder på mingel och en bit mat. Syftet med första träffen är att kvinnor i glasbranschen ska få chans att mötas och knyta kontakt med varandra. I agendan finns tid för mingel och samtal som såväl inspiration till innehåll på framtida träffar. 

Fotografi av mörkhårig kvinna som tittar in i kameran

Till träffen har vi bjudit in Erika Hann, Företagsrådgivare på Byggföretagen och projektledare av Byggföretagens kvinnliga nätverk i Stockholm. Erika kommer dela med sig av sina erfarenheter från att driva ett kvinnligt nätverk i en mansdominerad bransch.

Observera att det här är en uppdatering av innehållet för träffen då Catharina Elmsäter-Svärd och Elin Kebert fått förhinder.

Anmälan

Deltagandet på första träffen är kostnadsfritt och sista anmälningsdag är 16 september. Vid sen avbokning debiteras 300 kr, exklusive moms.

Gå till anmälningsformuläret

Vill du veta mer?

Elin Storäng

Kommunikatör
Telefon:
08-453 90 68
E-post:
elin.storang@gbf.se