Hitta rätt kompetens genom Galaxen Bygg

REKRYTERING
2023-02-13 13:32

Söker du personal? Då finns möjligheten att hitta rätt kompetens genom Galaxen Bygg. De arbetssökande inom Galaxen Bygg har alla tidigare erfarenhet från byggsektorn, men har behov av arbetsanpassning och/eller arbetsplatsförlagd rehabilitering. I nätverket finns arbetssökande över hela landet, både yrkesarbetare och tjänstemän.

Ansvarar för hela rekryteringsprocessen

När du tar hjälp av Galaxen Bygg ansvarar de för hela rekryteringsprocessen, från matchning, intervju och anställning till anpassningar och uppföljning på arbetsplatsen. Vid alla anställningar utgår också ett ekonomiskt stöd från Arbetsförmedlingen som syftar till att kompensera för behovet av arbetsanpassning och även här hjälper Galaxen Bygg till med att hantera kontakten med myndigheten och de frågor som rör anställningen.

1 600 personer anställda i olika företag

Just nu är cirka 1 600 personer anställda i olika företag med arbeten som är anpassade till deras rehabilitering. Målet är att den anställde ska kunna återgå till ett reguljärt arbete.

Galaxen Bygg drivs helt utan vinstintresse och har funnits sedan 1986. Företaget ägs av Bravida, Byggföretagen, JM, NCC, Måleriföretagen i Sverige, Peab och Skanska. Glasbranschföreningen har ett samarbetsavtal med Galaxen bygg.

Läs mer om rekrytering genom Galaxen Bygg