Image
Färgglad illustration av Malmös skyline med texten "Glas- och fasaddagarna Malmö" framför
Image
Folkvimmel på Fasaddagen

Fasaddagen

Fasaddagen är en temadag som vartannat år arrangeras i Glasbranschföreningens regi. Här möts både leverantörer och medlemsföretag inom verksamhetsområdena glas- och metallentreprenad för att diskutera viktiga framtidsfrågor, nätverka och uppdatera sig på de senaste händelserna i branschen.

Nästa Fasaddag arrangeras 29 september 2023 i Malmö och då som en del i ett större evenemang som går under namnet Glas- och fasaddagarna. Programmet är under arbete, men redan nu står klart att du som deltar kommer få reda på allt om byggkonjunkturen, vad de moderna byggreglerna innebär för dig och hur glasbranschen påverkas av EUs klimatpolitik. Vi kommer även göra ett nedslag i Malmös expansiva resa. Med det sagt; programmet är av och för dig som företagare inom verksamhetsområdena glas- och metallentreprenad. Därför vill vi ha dina inspel på programpunkter du vill ta del av? Fyll i formuläret. 

  Förslag på innehåll till Glas- och fasaddagarna

  Vi arbetar just nu med att skapa ett så intressant programinnehåll som möjligt. Har du förslag på ämnen, frågeställningar eller föreläsare/talare tar vi tacksamt emot dem genom formuläret nedan. 

  Har du förslag på programinnehåll? 
  Har du tips/idéer om intressanta talare?

  Melinda Lemke

  Projektledare Fasad/Hållbarhetsfrågor, chefredaktör tidningen GLAS
  Telefon:
  08-453 90 75
  E-post:
  melinda.lemke@gbf.se