Image
Texten "Glasbranschföreningens kvinnliga nätverk" omges av bilder på kvinnor som arbetar i glasbranschen

Glasbranschens kvinnliga nätverk – digital träff 9 februari

Datum och tid:
till
Typ:
Möten och events
Plats:
Digitalt

Ny träff för glasbranschens kvinnliga nätverk. Denna gång digitalt genom en föreläsning via teams där du som deltar får lära dig identifiera härskartekniker och hantera konflikter retoriskt smart. Leder föreläsningen gör retorikkonsulten Pontus F Christoffersen, men lämnar också utrymme för digitalt nätverkande. 

Innehåll

Under föreläsningen kommer du som medlem i glasbranschens kvinnliga nätverk vägledas av retorikkonsluten Pontus F Christoffersen i hur du kan hantera olika obekväma situationer eller rent av konflikter genom att vara retoriskt smart. Du får också lära dig identifiera och hantera härskartekniker, men även hur du säger ifrån på ett trevligt sätt. Med andra ord tips och trix för hur en arbetsplats samtalsklimat kan bli till det bättre.

Upplägg

  1. Två veckor innan den digitala föreläsningen får du en enkät mejlad till dig. Informationen du fyller i enkäten ligger till grund för att innehållet under föreläsningen ska träffa rätt.
  2. Under tillfället för den digitala föreläsningen kommer du dels få lyssna till Pontus F. Christoffersens kunskap om hur du bäst hanterar och förbättrar samtalsklimatet på din arbetsplats. Dels få möjlighet att nätverka med andra medlemmar i kvinnliga nätverket.
  3. Efter den digitala föreläsningen får du erbjudande om en digital coachning där du själv är med och gör en handlingsplan för din personliga utveckling under sex veckor. Detta är frivilligt men ett bra sätt att arbeta med det som du lärde dig under föreläsningen. Detta steg får du mer information om under digitala föreläsningen.

Målgrupp – medlemmar i kvinnliga nätverket

Den här nätverksträffen riktar sig till dig som är med i glasbranschens kvinnliga nätverk. Träffen är kostnadsfri för medlemmarna i nätverket. Om du inte är medlem ännu men vill ansluta dig – fyll i det här formuläret. Alla kvinnor i glasbranschen är välkomna, oavsett roll eller verksamhetsområde.

Tid och plats

Detta är en digital föreläsning som äger rum 9 februari kl. 09.00-10.30. Sista anmälningsdag 25 januari 2023.

Kommer du lära dig något?

Genom att fullfölja hela träffens upplägg från inledande enkät och föreläsning till efterföljande digitala coaching kommer du inte bara få ett förstärkt självförtroende med ett retoriskt självförsvar. Utan också lära dig identifiera härskartekniker, få strategier för hur du kan ta konflikter och svåra samtal.

Vill du veta mer?

För minsta fråga eller fundering är du välkommen att höra av dig till Elin Storäng: elin.storang@gbf.se. Här finns också mer information om Glasbranschens kvinnliga nätverk.