Image
Texten "Glasbranschföreningens kvinnliga nätverk" omges av bilder på kvinnor som arbetar i glasbranschen

Träff för Glasbranschens kvinnliga nätverk

Datum och tid:
till
Typ:
Möten & events
Plats:
Stockholm

Kvinnlig nätverksträff 6 oktober 2022

Är du kvinna verksam i Glasbranschen är du välkommen att delta vid vår allra första kvinnliga nätverksträff. Träffen äger rum den 6 oktober på Courtyard by Marriot i Stockholm. 

Mingel, mat och inspiration

Under nätverksträffen får du chans att mingla med andra verksamma kvinnor i branschen. Även lyssna till inspirerande samtal med Byggföretagens vd Catharina Elmsäter-Svärdh. Samt Elin Kebert, expert inom kompetensförsörjning på Byggföretagen. Kvällen avslutas med en gemensam middag.

Vilka vänder sig det kvinnliga nätverket till?

Glasbranschens kvinnliga nätverk är öppet för alla kvinnor i branschen – oavsett roll och verksamhetsområde. Här blir du en del av ett informellt nätverk som inspirerar med föreläsningar, gruppdiskussioner och nätverkande för att stärka dig i din yrkesroll och utveckla dig professionellt.

Varför behövs ett kvinnligt nätverk?

Många kvinnor tycker att det är roligt och utvecklande att arbeta i glasbranschen, men än så länge är kvinnor kraftigt underrepresenterande på företagen. Nätverket erbjuder därför kvinnor i glasbranschen en mötesplats för; att knyta nya kontakter, utbyta erfarenheter och kunskap med varandra samt hitta förebilder. På så vis ökar vi tillsammans möjligheten för att fler kvinnor söker sig till vår bransch och de redan verksamma att stanna kvar. 

Kostnadsfri anmälan

Kvinnliga nätverksträffen den 6 oktober är kostnadsfri, men vid sen avbokning debiteras 300 kr ex moms.

Läs mer om Glasbranschens kvinnliga nätverk