Image
Glasdagens logotype mot en bakgrund av såpbubblor som stiger mot skyn

Glasdagen 2022 - inställt ARKIV

Det blir tyvärr ingen Glasdag 4 februari i Stockholm

Glasbranschföreningens styrelse har tagit beslut om att inte genomföra Glasdagen 4 februari i Stockholm. På grund av pandemin med ökad smittspridning och nya restriktioner anser vi inte att det går att genomföra evenemanget som planerat. Vi hoppas att det ska gå att flytta evenemanget till tidig höst 2022, men om detta är möjligt kan vi inte ge besked om i dagsläget. Vi ber att få återkomma längre fram.  

I enlighet med vad vi har kommunicerat tidigare kommer vi inte att fakturera några deltagaravgifter. Om evenemanget flyttas fram kommer det att krävas en återanmälan vad gäller deltagandet.

Vad gäller våra angränsande evenemang – Träff för Glasbranschens kvinnliga nätverk (3/2), SM i Konstinramning (4/2) samt Temadag för konstinramare (5/2) – kommer dessa att senareläggas. Mer information kommer så snart det finns beslut om nya datum. Även till dessa evenemang kommer det att krävas återanmälan för deltagande.    

Vi vill påminna er som har bokat resor och hotellrum att avboka dessa.

Givetvis tycker vi att det är oerhört tråkigt att vi inte kan genomföra dessa evenemang som planerat men vi hoppas att du har möjlighet att delta vid senare datum.

Slutligen vill vi från Glasbranschföreningens styrelse och kansli passa på att önska dig ett riktigt gott nytt år!