Image
Tidningsomslag till tidningen Glas

Nytt nummer av tidningen GLAS

TEMA: GLAS ETT OÄNDLIGT CIRKULÄRT MATERIAL
2022-11-25 11:42

Gröna affärer är sköna affärer och därför förkovrar vi oss det här numret i hur vi kan skapa cirkulär business. Win-win-win för klimatet, plånboken och kreativiteten. Vi tar ut svängarna med form, färg och funktion genom att bjuda på arkitektur från New York i väster till Kaari i Öster och tar dig med tillbaka till Glasstec, mässan med stort M som i september frossade i möten och produktnyheter.

International Year of Glass går mot sitt slut tackar vi FN för möjligheten att belysa glasets vetenskapliga, ekonomiska och kulturella betydelse samt dess utveckling mot ett hållbarare samhälle som möter globaliseringens utmaningar. Under året har vi fokuserat på glas för hälsan, ett öppet och tryggt samhälle, smartare liv och nu en hållbar framtid och levande livsmiljö. Du hittar alla numren i vårt digitala arkiv. 

Glasår eller inte, vi fortsätter såklart att skapa en ljusare framtid. Igen och igen och igen. Nästa år har tidningen hängt med i utvecklingen i 90 år och det vill vi fira genom att hylla glasfasaderna som gjort intryck, avtryck och påverkat vårt sätt att bygga. Dela med dig av den glasfasad genom tiderna som har gjort störst intryck på dig! Skicka till melinda.lemke@gbf.se och bifoga gärna en personlig reflektion på några rader.

Öppna e-magasinet