Image
Karolina Östlind

Karolina Östlind blir ny projektledare för konstinramningsföretagen

PÅ NYTT UPPDRAG
2024-03-22 09:14

Nu står det klart att Karolina Östlind kommer att ta över projektledarrollen för Inramningsgruppen efter Karin Lindskog. Karolina har en bred erfarenhet inom marknad och har arbetat som projektledare i många år. Uppdraget är en verksamhetsstyrd deltidstjänst på omkring 20 procent per vecka och utgår från Glasbranschföreningens kansli i Stockholm.

Hej Karolina, välkommen som projektledare för inramningsföretagen!

Hur känns det att dra igång?
– Jag är jätteglad att vara här och det känns jättespännande att få jobba med er.

Vad gjorde du innan du fick det här uppdraget?
– Jag har under många år arbetat med försäljning, marknadskommunikation och PR, som marknadsansvarig på ett eller annat sätt inom ett tiotal olika branscher, från större börsnoterade företag till mindre verksamheter. Så jag har i huvudsak jobbat som projektledare i alla år, från stort till smått. Eftersom min dotter är konstnär, så har jag blivit involverad i allt ifrån vernissager, inramning, inköp av färg till att gå på olika utställningar. 

Vad gör du helst när du inte jobbar?
– Oj, jag har många saker jag tycker om att göra. Umgås med familj och vänner kommer på första plats. Jag älskar naturen, så vi tillbringar så mycket tid vi kan med att åka skidor, utför och på tur. När det inte är snö vandrar vi, både i fjällen och utomlands. Jag är också mycket intresserad av konst, inredning, porslin, teater och musik. Så det finns alltid en massa spännande saker att göra.