Ny utbildningsbok om glas- och metallkonstruktioner

KOMPETENSUTVECKLING
2024-06-19 09:16

Glasbranschföreningen har under våren lanserat en ny utbildningsbok om glas- och metallkonstruktioner som vänder sig till dem som utbildar sig inom glasteknikeryrket. Det kan vara elever som läser glasteknik på gymnasieskolans bygg- och anläggningsprogram, personer som går en vuxenutbildning eller traditionella lärlingar som får sin utbildning på företag.  

Image
Omslagsbild till Glas- och metallkonstruktioner
Ny utbildningsbok

Det är roligt att det nu finns en så omfattande utbildningsbok som är specialanpassad för utbildning inom glasteknik med tyngdpunkt på metallkonstruktioner. Jag tror att många kan ha användning för boken, även de som redan är verksamma i branschen, säger Karin Lindskog, projektledare för arbetet med skriften.

Den nya utbildningsboken ersätter en tidigare utgåva med samma namn, men det mesta av innehållet är nytt. Till hjälp i arbetet har Karin Lindskog haft branschkollegan och konsulten Håkan Berglund.

Jag vill rikta ett stort tack till både Karin och Håkan som har gjort ett fantastiskt arbete med boken. Tack vare deras långa branscherfarenhet, kunskap och engagemang har branschen nu tillgång till ett nytt utbildningsmaterial med aktuellt och modernt innehåll, till nytta för många under lång tid framöver, säger Erik Haara, vd, Glasbranschföreningen. 

Glasmästeriteknik: Glas- och metallkonstruktioner

Litteratur för grundutbildning inom glasteknik. 

Kostnad: 175 kr, exkl. moms och frakt

Ingår också i utbildningspaket 1 och 2.

Beställ boken ur webbshopen