Image
Logoype för Kongress- och fasadddagarna i Malmö 2023

Nu öppnar anmälan till årets branschträff i Malmö

KONGRESS- OCH FASADDAGARNA 2023
2023-06-02 10:41

I år har föreningen valt att slå ihop evenemangen Kongressen och Fasaddagen till ett; Kongress- och fasaddagarna 2023. Vi samlar därmed glasbranschen under två fullspäckade dagar den 28–29 september på Altitude Meetings i centrala Malmö.

Kongressdagen 28 september

Man ler mot kamera mot grå bakgrund
Inspirationsföreläsaren Klas Hallberg utlovar en energikick efter föreningsmötet. 

Kongress- och fasaddagarna inleds med kongressdagen torsdagen 28 september. Där erbjuds du som medlem i föreningen att delta på två olika kostnadsfria utbildningar. Parallellt genomförs också tredje träffen för glasbranschens kvinnliga nätverk. Efter en gemensam lunch inleds föreningsmötet som avslutas med en energifylld föreläsning av Klas Hallberg – framröstad till en av världens nio främsta talare. Kongressdagen avslutas med middag och underhållning i lokalen Glasklart. Magikern Malin Nilsson är kvällens konferencier och glasbranschens egen DJ Martin Glas kommer sätta stämningen för kvällen.

Fasaddagen 29 september

Kvinna i svart jacka och mörkt hår inomhus
Inspirationsföreläsaren och äventyraren Renata Chlumska avslutar Fasaddagen. 

Fredagen 29 september tillägnas Fasaddagen med såväl spännande som aktuella föreläsningar för dig som företagare inom glas- och metallentreprenad. Scenen gästas bland annat av Fredrik Isaksson från Byggföretagen för att prata om konjunkturläget i byggbranschen. Även Lars-Inge Arwidsson från Svenskt Aluminium för att diskutera aluminiumets framtid. Dagens avslutas med inspirationsföreläsaren tillika äventyraren Renata Chlumska. Hon kommer frikostigt dela med sig av sina bästa tips på hur du förbereder dig och bygger team för att nå högt uppsatta mål.

 

Mer information och anmälan

Kongress- och fasaddagarna 2023 kan du ta del av programmet i sin helhet och få mer information om evenemanget.

Direkt till anmälan? Här är anmälningsformuläret för Kongress- och fasaddagarna 2023. Anmäl dig så snart du kan, dock senast 29 augusti.