Image
Bildmontage av en man som utför glasarbete, en kvinna som arbetar med inramning, en kvinna som arbeta med ett fönster

Utbilda för framtiden – här är höstens kurser

KOMPETENSUTVECKLING
2024-08-06 12:45

I dagens allt mer konkurrensutsatta marknad är utbildning nyckeln till framgång. Genom att investera i utbildning kan företag utveckla nya affärsidéer och erbjuda innovativa tjänster och produkter. Utbildning är avgörande för teknikutveckling och innovationer inom alla branscher.

Glasbranschföreningens kursutbud

Glasbranschföreningen erbjuder ett brett utbud av både grund- och vidareutbildningar inom de områden där våra medlemsföretag är verksamma. Våra kurser uppdateras kontinuerligt för att säkerställa att innehållet är relevant och inspirerande för din yrkesroll. Observera att de flesta grundutbildningar kräver viss yrkeserfarenhet. Specifika krav för varje kurs finns beskrivna i kursinformationen.

Medan många av våra utbildningar är öppna för alla, finns det kurser som är exklusiva för våra medlemsföretag. Utforska vårt kursutbud och säkra din plats för att stärka din och ditt företags framtid.

Breddat utbildningsutbud genom samarbete med Byggbranschens utbildningscenter (BUC)

Glasbranschföreningen har ett samarbete med BUC som möjliggör för dig som medlem att också gå alla utbildningar de erbjuder till medlemspris. Vid bokningstillfället kommer du att uppmanas att skapa ett konto hos BUC för att kunna anmäla dig. Medlemspriset får du automatiskt när du loggar in.  

Kursanmälan

Vill du anmäla dig till en kurs gör du det i vårt kalendarium. Där hittar du alla aktuella kursdatum. Utbudet uppdateras löpande under året.  

Om du hittar en kurs i utbudet som inte finns i kalendariet betyder det att det inte finns något aktuellt kursdatum för tillfället. Hör av dig till info@gbf.se för mer information om när kursen ges nästa gång. Vi tar också gärna emot intresseanmälningar om såväl befintliga som nya kurser. När tillräckligt många vill gå en kurs bokar vi in ett datum.

Frågor om vår utbildningsverksamhet?