Image
Kristina Närman håller workshop om självledarskap för Glasbranschens kvinnliga nätverk

Glasbranschens kvinnliga nätverk - digital workshop

Datum och tid:
till
Typ:
Möten och events
Plats:
Digitalt möte

Varmt välkommen till nästa träff för Glasbranschens kvinnliga nätverk. Denna gång digitalt genom en workshop via Zoom där du som deltar får lära dig mer om självledarskap. Workshopen blir delvis en fortsättning på den workshop som genomfördes med nätverket i samband med Nordbygg, men det går även bra att komma som ny deltagare. 

Vi skapar insikter och reflekterar, individuellt och tillsammans, kring olika aspekter av självledarskap:

  • Hur blir vi de ledare vi vill ha och behöver för oss själva?
  • Vilka kvaliteter vill jag använda och utveckla i mitt yrkesliv?
  • Vad driver och motiverar mig?
  • Vilka förutsättningar behöver jag för långsiktigt hållbar prestation?

Workshopen leds av Kristina Närman, brett uppskattad facilitator och föreläsare med fokus på att hjälpa personer och organisationer att hitta och använda sina unika förmågor för att skapa positiv förändring. Läs mer om Kristina.

Workshopen är kostnadsfri, men du måste vara medlem i nätverket. Här kan du läsa mer om nätverket.

Anmälan öppnar efter sommaren

 

Image
Kristina Närman
Kristina Närman. Foto: Magdalena Bibik

Hallå där, Kristina Närman!

Du ska leda en digital workshop för Glasbranschens kvinnliga nätverk med fokus på balans och långsiktig hållbarhet i arbetslivet, inre motivation och hur vi kan bli inspirerande ledare för oss själva och varandra.

Vem är du och hur kommer det sig att du jobbar med det här?

– Jag startade min karriär som civilingenjör i bioteknik och redan på mitt första jobb började jag fundera på vad det egentligen är som gör att vi går till jobbet varje dag, förutom lönen då. Det där inre drivet, vår inre motivation, har alltid fascinerat mig. Och hur vi kan använda den för att leda oss själva och varandra mot den framtid vi vill se. Jag är också utbildad kommunikatör, affärscoach och facilitator och har drivit mitt bolag sedan 2013 där jag fokuserar på just det - vad är det som driver oss och vilken framtid är det vi tillsammans vill skapa?

Varför är det viktigt att fundera på de här frågorna?

– Förändringstakten idag är så snabb att ALLA måste vara med och driva utvecklingen - både sin egen och företagets - för att vi ska hänga med. Att hitta sin egen inre motor, sin inre motivation, och kunna använda den för att leda sig själv och inspirera dem runt omkring är avgörande. Men självklart också att vi hittar förutsättningar som gör att vi kan prestera hållbart över tid.

Vad skulle du säga är nyckeln för ett långsiktigt hållbart arbetsliv?

– Att boka in reflektionstid med sig själv regelbundet! Och att se till att den blir av....inte alltid helt enkelt. 

Varför ska man komma på workshoppen?

– Det är ett gyllene tillfälle att börja utforska sina inre drivkrafter eller fördjupa sina tidigare insikter tillsammans med andra kloka människor i branschen!