Image
Illustration föreställande två personer som gör ett klimatbokslut

Lär dig beräkna klimatgasutsläpp för verksamheter inom konstinramning

Datum och tid:
till
Typ:
Möten och events
Plats:
Webbinarium

- Anpassning av verktyg för klimatbokslut till mindre företag

En fackmannamässigt tillverkad inramning av hög kvalitet håller länge och behöver inte göras om på många, många år, det är klimatsmart! Men hur kan verksamheten bli än mer hållbar?

Den 27 april kl. 9-12 är du välkommen till en genomgång och demonstration av ett enklare verktyg som kan agera stöd för konstinramare, eller andra mindre företag, som vill beräkna sina utsläpp av klimatgaser.

Under genomgången kommer konsultfirman 2050 gå igenom den metodik, datainsamling och datainmatning som behövs för att uppskatta de utsläpp som sker för en konstinramare samt demonstrerar hur detta används i ett anpassat verktyg.

Som medlemsföretag i Glasbranschföreningen och Svensk Planglasförening har du en unik möjlighet att hänga med på resan till ett klimatneutralt Sverige direkt från start. Det spelar ingen roll om ditt företag är stort eller litet. Det spelar heller ingen roll om företaget redan har påbörjat klimatarbetet eller om detta är ett första steg.

Vissa åtgärder kommer visa sig vara lätta, så lätta att det får oss att undra varför vi inte gjort det tidigare. Andra omställningar kommer te sig komplicerade, rent av omöjliga. Här får vi för tillfället luta oss mot ordspråket ”Kommer tid kommer råd”. Det som är viktigast och helt avgörande precis just nu är att ett första steg tas.

Varmt välkommen med på resan!