Image
En byggnadsarbetare visar tummen upp!

Webbinarium om beställarrollen – Kunskap och kompetens

Datum och tid:
till
Typ:
Möten och events
Plats:
Webbinarium

För tredje året i rad arrangeras Forum för sund konkurrens och schyssta byggen. Ett event för dig som verkar i bygg- och anläggningssektorn där du får ta del av både inspiration, erfarenheter, resultat och nya arbetssätt. Allt med syftet att uppnå en sund konkurrens inom bygg- och anläggningssektorn.

Höstens tema är Beställarrollen, i alla led, och det här är det första av totalt tre webbinarium. Fokuset i det här webbinariumet är att diskutera beställarrollen med fokus på kunskap och kompetens. Följande frågor kommer diskuteras: 

  • Är beställarna tillräckligt informerade och tränade i att omsätta kunskap och insikt om sund konkurrens? Hur ser det ut för olika beställarroller – offentliga och privata beställare samt konsumenter?

  • Vad ligger framför oss som beställare i alla led? Vad är hindren för att säkra sund konkurrens och hur åtgärdas de? 

  • Hur säkras en kunskapsutveckling, som gör det möjligt att ta nästa utvecklingskliv? Vad kan vi lära av andra branscher och omvärlden som kan inspirera oss i beställarrollen?

Medverkande

Inger Ek, Generaldirektör Upphandlingsmyndigheten
Maria Hernroth, Hållbarhetschef och complianceansvarig på Svensk Byggtjänst
Annette Andersson, Fastighetschef, Region Värmland
Helena Lidelöw, Teknisk chef, Volumetric Building Companies
Markus Brink, VD Brixly
Ola Månsson, VD Installatörsföretagen

Arrangörer

Byggföretagen, Installatörföretagen, Maskinentreprenörerna, Måleriföretagen, Glasbranschföreningen, Plåt & Ventföretagen, Byggnads, SEKO, Ledarna, Unionen, Elektrikerförbundet, Sveriges Ingenjörer.

Varmt välkommen att delta!