Image
En byggnadsarbetare visar tummen upp!

Webbinarium om beställarrollen – Regelefterlevnad

Datum och tid:
till
Typ:
Möten och events
Plats:
Webbinarium

För tredje året i rad arrangeras Forum för sund konkurrens och schyssta byggen. Ett event för dig som verkar i bygg- och anläggningssektorn där du får ta del av både inspiration, erfarenheter, resultat och nya arbetssätt. Allt med syftet att uppnå en sund konkurrens inom bygg- och anläggningssektorn.

Höstens tema är Beställarrollen, i alla led, och det här är det andra av totalt tre webbinarier. Fokuset i det här webbinariumet är att diskutera beställarrollen med fokus på regelefterlevnad. Följande frågor kommer diskuteras: 

  • Hur kan ett ständigt förbättringsarbete med tydligt fokus på regelefterlevnad bli utvecklingsmotor i beställarrollen?

  • Hur kan vi arbeta med kontroll, uppföljning och förbättring i alla led och hur kan vi säkerställa att vi lever efter principen “rätt från mig”?

  • Vad behöver stärkas för att säkra en uppföljnings- och förbättringskultur och vad kan vi lära av andra branscher och vår omvärld för att stärka regelefterlevnaden?

Medverkande

Cecilia Strandberg, Jurist / Specialist Sund konkurrens, Göteborgs stad
Ola Petersson, Ordförande, Delegationen mot arbetslivskriminalitet 
Gunnar Hagman, VD Skanska
Görgen Zilén, Förbundsombudsman Byggnads
Håkan Eriksson, Senior rådgivare, ID06
Pia Bergman, Expert ekonomisk brottslighet, fd Skatteverket

Arrangörer

Byggföretagen, Installatörföretagen, Maskinentreprenörerna, Måleriföretagen, Glasbranschföreningen, Plåt & Ventföretagen, Byggnads, SEKO, Ledarna, Unionen, Elektrikerförbundet, Sveriges Ingenjörer.

Varmt välkommen att delta!